··· downloads  
  
  
De Krowser kan alleen correct werken indien u Microsoft Internet Explorer op uw computer heeft geÏnstalleerd. Klik op bovenstaand logo om het te downloaden of hier.


Krowser 3.0
De Krowser 3.0 is vanaf 10 oktober 2005 beschikbaar. Veilig internetten voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Deze laatste versie van de Krowser combineert optimaal gebruiksgemak met de veiligste internetervaring voor uw kind.

Download
Client
Server
Klikspaan 1.0 - Nieuw
Klikspaan 1.0 is vanaf 29 januari 2006 beschikbaar. Klikspaan vertelt u welk programma uw kind op zijn of haar eigen PC gebruikt. U kunt online zien wat uw kind doet en u wordt gewaarschuwd als er programma's worden gestart die niet geoorloofd zijn.

B-Lock - Nieuw
B-Lock is vanaf 15 februari 2006 beschikbaar. U kunt het gebruik van Windows Verkenner, Internet Explorer, Opera, Netscape, Firefox, Avant Browser, Mozilla blokkeren en MSN Messenger blokkeren, zonder de verbinding met het internet te verbreken.

Fractaal - Dictee
Fractaal - Dictee is een programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd waarmee ze effectief en op een leuke manier leren spellen. Uit onderzoek blijkt dat computers in het spellingsonderwijs een goed alternatief vormen voor het bevorderen van de spellingsprestaties.


 Copyright Quirex 2003