··· bedrijf  


 

Quirex Software Solutions is gestart in 2003 en houdt zich bezig met de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke software voor uiteenlopende groepen van gebruikers, variërend van peuters tot academici.

Wij besteden met name veel aandacht aan het ontwerp van de user interface. Gebruiksvriendelijke en intuïtieve interfaces (GUI's) kunnen worden gekoppeld aan eenvoudige database applicaties maar ook aan krachtige numerieke solvers voor de meest uiteenlopende complexe wiskundige problemen zoals bv. de oplossing van een set van niet lineaire algebraïsche vergelijkingen of partiële differentiaalvergelijkingen.

Naast de ontwikkeling van onze eigen software-ideeën, waarvan u op onze site enkele voorbeelden ziet, ontwikkelen wij eveneens software voor derden tegen een zeer scherp tarief. De door ons ontwikkelde software is geschikt voor Windows besturingssystemen, maar ook voor het in opkomst zijnde Linux besturingssysteem. Indien u van onze diensten gebruik wilt maken kunt u hier contact met ons opnemen.

Expertise:

Programmeer talen:
·· Pascal
·· Delphi Studio Professional
·· Kylix
·· HTML
·· PHP
·· Javascript

 Copyright Quirex 2003